Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Miałam sen,
Pełen głębi i delikatności,
Zanurzona byłam w samotności,
Jak ptak,
Który w przestworzach wznosi się
Wysoko tak!...

Samotność ma zmieniła się w smutek,
Smutek wielki jak niebo
Które zamykało się przede mną
Lecz tą chwilę uważam za daremną..

Otworzyłam oczy,
Przed chwilą jeszcze śpiace,
Niewiele juz pamietające,

Zobaczyłam me życie nowe,
Całkiem przeobrazone..

126 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • 23 May 2010, 13:49

    * dzięki :)

  • Piłkareczka*

    23 May 2010, 09:11

    Ciekawy :)

  • topik

    23 May 2010, 08:27

    * przede mną