Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Miałam kiedyś piękną rzeźbę
Która radowała i oko i serce
Jednak przez burze i złe wiatry, wykopki kretów oraz inne zjawiska
Coraz bardziej bardziej ulega zniszczeniu
Z jednej strony zawsze była jak skała
Której nie skruszy żaden sztorm
Jednak jest ich o wiele za dużo
Teraz jakby rozchodziły się stabilne łącza
Staje się pustynnym piaskiem
Który rozwiewa wiatr
Albo opuszczonym zamkiem popadającym w ruinę
Powstaje pytanie
Czy miała dobrą konstrukcję i punkt O?

3721 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!