Menu
Gildia Pióra na Patronite

mgnienie między snem a jawą
zapach mięty i lawendy
kwiat w twoich dłoniach
gdzie szaro obco
chłodno
unosisz w stronę słońca
ponad chmury
ponad los
miłość jest iluzją która
zakrzywia przestrzeń
znowu jesteś blisko
orzechy jabłka i miód
szczęście ma zapach i smak
jak dotyk motyla śpiew ptaka
tchnienie ciepłego wiatru
błysk światła w okruchu szkła
pocałuj kwiat
powiedz
jesteś piękna

15 275 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!