Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mglisty blask źrenic
Pośród kłamstw założycieli…
Wiatr otula ciało … duszę …
Odpal znów iskrę serca

Pytasz – Nie odpowiem.
Szklana ściana nie przepuszcza bliskości,
Zawieszona tak boleśnie,
Nie przebije jej … nie teraz…

Skruszony ból to nie rozwiązanie.
Bólu nie pokonasz
Pozostanie tak długo dopóki
My go nie zaakceptujemy.

A gdyby Cię nie znał,
Czy by powinien…
Wkroczyć w Twe życie tak jakby był winien ?
Świadom naszej wiedzy – niepokonany.

8401 wyświetleń
58 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    7 August 2010, 19:08

    bez nastroju, bez wrażeń, bez skojarzeń, pozdrawiam -