Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka z samą sobą

Mgła opada, zaczynam wreszcie widzieć świat przejrzyście.
Wszystkie głosy w mej głowie mówią nie.
Za cicho by można krzyczeć, za głośno by można mówić.
Czystość w moim umyśle i już nie jest to moja jedyna walka.
Serce pokłoni się do nóg.
Uniosę wysoko dłonie i zacznę szukać w niebie nowej nadziei.
Wszystko zacznie się od nowa.
Oddech z mej piersi będzie czysty jak łza świętego.
Będę wolna jak śmierć tańcząca...

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących