Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na wschód od Edenu nie ma Nic

Mgła
Okala zegary
Ocala starych
Przed zapomnieniem
W oka mgnienie
Obraca w palcach świat cały
O cal mijając zrozumienie

Co dnia, przechadzają się poczwary
Które niegdyś, zjadły same siebie
Nie licz na motylich skrzydeł trzepot
Gdy pod niebem tylko piekło i...
Mgła

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • Smoky Blue

    26 August 2015, 22:58

    A dziękuję.
    Nie krępuj się ;-)

  • giulietka

    25 August 2015, 14:21

    ma w sobie to coś,
    wróciłam, by ukraść