Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mężczyzna
musi pasować
jak skórzane
buty na lata

By przejść
z nim
życiowe góry
i żwirowe ścieżki
bagniste sprawy
i pustynie problemów

Z czasem
nawet, gdy się
wyrobi
musi pasować
na miejskie chodniki
i stare deptaki

Aby spacerować
wygodnie
z uśmiechem
na twarzy

Bo chodzi o to
by pasował zawsze-
na dobre i złe.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • Zoeni

    5 July 2013, 20:59

    Pięknie to napisałaś :)

  • Gaia

    4 July 2013, 15:31

    Jeśli mężczyzna chce
    to pasuje do wszystkiego
    i kobieta także..

    Świetne obrazy, działają na wyobraźnię :)