Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod­su­mowa­nie naważonego grysiku

mężczyzna gdy poszukuje
kobiety swego serca,
szuka u niej pomiędzy
a ona -gdzie szuka?

karma dla kota
karma dla ducha
karma dla serca
karma dla brzucha
trzpiot w... k a r m ę uwierzył
i się przekarmił
miast równowagi
wciąż szukał k a r m y

czyjeś brutalne skreślenia
wymazuje się z pamięci
bez żalu

nie bądź inspiracją -gdy ktoś pisze
nie epatuj, bo powiedz, kogo obchodzi?
jakiego diabła trzymasz za spódnicą

84 154 wyświetlenia
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!