Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdybyś wiedział...

Me senne marzenia
Gdybyś o nich wiedział
Twe słowa i szepty
wypowiadane nocą
Gdybyś wiedział
Jak głowie mi mącą
I gdybyś wiedział
Jak serce mi łamiesz
Mówiąc, że przyjaciółką tylko zostanę
Gdybyś wiedział
Choć jedną z tych rzeczy
Ale nie wiesz, bo milczę
Udając szczęścię
I snując senne marzenie
Że dwie istoty wpadną w miłosne zatracanie

19 736 wyświetleń
157 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!