Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczucia

Melodia słów szumi wokół
Wszyscy wchłaniają ją niczym powietrze
Las wyciągniętych rąk łapie
Bijące serca innych
W chorej arytmii
Tłumy łakną tego uczucia
Każdy żyje dla innego przekazu
Modlitw o lepszy rytm
Wpleciony w nie byle jakie ciało
Przeznaczenia bądź ideału
Czuć będziemy po wieki
Rozkosze naznaczone czasem
Wchłaniając zło i dobro
W zaklętym kręgu emocji
Łapiąc to co los przyniesie

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • taktojax

    8 January 2013, 10:29

    Pachnidła nie oglądałem,ale zamierzam nadrobić ten reklamowany temat.Pozdrawiam i dzięki za wizytę :)

  • OGRODY-MARZEŃ

    8 January 2013, 00:25

    Cała prawda o nas. Dobrze to napisałeś.