Menu
Gildia Pióra na Patronite

zakochani

Melodia ciszy unosi się nad nami,
my w sobie bezgranicznie zakochani,
serca przepełnione żarem ognistym
gitary struny brzęczą pod palcami,

cisza przerodzona w niewinny szept,
twój głos rozbrzmiewa w moich myślach,
słyszę wokół duszy zakochanej śpiew,
iskra miłości w powietrzu zabłysła

złoty blask księżyca rozświetla twarze,
zarumienione, zmarznięte, zakochane,
patrzę w oczy twoje i o tobie wciąż marzę,
dwa serca jak jedno, tak dobrze zgrane.

8198 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!