Menu
Gildia Pióra na Patronite

Matrix jest prawdziwy mas media działają
W telewizji propaganda cały czas nas ustawiają
Niezależne jednostki wrogiem dla systemu
Nie oglądać wiadomości powiem to każdemu
Bierność społeczeństwa to dla nich nagroda
Zabiorą nam wolność a jej mi naprawdę szkoda
Segregacja sanitarna historia zatacza koło
Kiedyś nosili opaski dziś bez szprycy nie wesoło
Bez pracy bez kasy gdzie są granice szaleństwa
Jeśli nie oprzesz się matni rezygnujesz z człowieczeństwa
Odwaga determinacja wszystko tak naprawdę zmienia
Pieniądze i luksusy nie są sensem istnienia
Nigdy się nie sprzedam i nie zmienię zdania
Dość tych wszystkich oszczerstw i dość zakłamania

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!