Menu
Gildia Pióra na Patronite

Losy niesprawiedliwe - lata osiemdziesiąte

Matki niosą z rynku
torby z zakupami
fioletowe żyły z ich rąk
ściekają do żyłkowej siatki

Żony ze szmatą w rękach i pokorą na twarzy
ścierają podłogi
i zaciskają zęby
na szyjach mają ścięgna
wyeksponowane

Kochanki zakładają
nogę na nogę
w pończochy odziane
szminkują usta
dostają kwiaty
za noce nieprzespane
orgazmy udawane
przesłodzone poranne kawy...

127 830 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących