Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój 21-Dzień "

7×3
Matematyka
Jestem słaba
Trzeci tydzień
Dziś wypada
Blask świecy
Płomień tańczący
Wesoło - smutno
Zawsze mówiłeś:
' Żyj kolorowo'
Czy Żyję?
Szukam kolorów
Na granicy
Nocy i dni
Wybaczysz mi?
Oczko puszczasz
Ja łapię
Twoje słowa
Uśmiecham się
Rozumiem Cię
Powstaje myśl
Żyję kolorowo
Od dziś

03.03.2021
22:04

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących