Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochaj mocno

matematyczne wartości
kalkulacja z wyrachowaniem tańczy
wziąć pod rękę
a może uciec

pierwsza czy druga
trzecia też
po północy
godzinami jeszcze leży

liczyć czas osobami
westchnieniem kwiatów wiosen wielu
z ochotą odlecę
popatrz na serce z perspektywy uśmiechu

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • RozaR

    14 February 2016, 21:35

    Matematycznie miłość do kwadratu albo do potęgi .