Menu
Gildia Pióra na Patronite

Masz takie plany

Masz takie plany - te, w których jestem
i takie, w których mnie nie ma.
Wiem... w Twoich planach dla mnie jest miejsce
tylko gdy zajdzie potrzeba.
Czym się kierujesz plan układając? -
- chciałbym to wiedzieć, lecz po co?
skoro możliwość miejsca w nich dla mnie
przemija jak dzień mija nocą.

10 319 wyświetleń
45 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!