Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiadomość do obrażonej Joasi

Masz robić swoje i się nimi nie przejmować!
Naucz się w końcu kretynów ignorować ...

Gdy wreszcie ja i Ty zrozumiemy to samo
to może dotrze do nas, że siebie tylko mamy.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    30 September 2018, 04:49

    ojojoj