Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siła

Masz w sobie tyle siły,
że mógłbyś góry przenosić.
Ale nie przenosisz...
Siedzisz przy stole
gotowy płakać nad rozlanym mlekiem
nie mogąc się ruszyć,
słowa powiedzieć...
Ale ta noc się kończy,
dzień jasny i świeży obudzi cię
chórem ptaków
znów pobiegniesz w świat
tańczyć z wiatrem
śpiewać ze słońcem
i swoje góry przenosić
bo masz w sobie tyle siły!

366 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!