Menu
Gildia Pióra na Patronite

lustro mi ciebie odbiło

masz w sobie światło przy którym gasnę
chcesz chwytać chwile
ja układać się tam gdzie ich bezmiar
zbyt mały jest nasz świat
nie można się tam pogubić
nie umiem się w nim odnaleźć

dziękuję
pozostanę sobą

11 922 wyświetlenia
86 tekstów
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!