Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Masz tego dość
Tak mówisz mi
Wypalasz się
Nie masz już sił

Jak pojąć mam
co dzieje się
że nie chcesz już
grać w życia grę

Czas wziąć się w garść
wymaż złe dni
spójrz, jesteś tu
przed Tobą sny

Wsłuchaj się w głos
wewnętrzną myśl
zrób pierwszy krok
pomogę Ci

1135 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!