Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeden cud chcemy zachować dla siebie

masz tak samo jak ja
trema i pokusa od początku
musisz spróbować
czyj bukiet szumi w głowach

mam tak samo jak ty
dreszcze i łzy pod koniec
muszę popatrzeć
kto pierwszy uchyla rąbka snu

mamy tak samo jak nikt
wiszący ogród a w nim
musimy uważać
kogo zachwyca cud naszego świata

12 233 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!