Menu
Gildia Pióra na Patronite

masz swój maraton
zatem nie możesz
zatrzymać się
piekło i niebo
tak
ono jest tutaj
na tejże ziemi

kawałek raju
o ile dobrze wybrałaś
przysięgając jemu
przed Bogiem

jedno ciągnie drugiego
tak czyni miłość
kochasz
wybaczasz
nie kochasz
odchodzisz

biegaczka
biegacz
kto pierwszy
ten ubędzie
Komentarze

8194 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!