Menu
Gildia Pióra na Patronite

---

masz podbite
oko czy serce
policzki rozmyte
i jeszcze więcej
wątroba krzyczy
że kocha nad życie
spuszczona ze smyczy
świadomość w korycie
nikt nie dogoni
myśli
spłoszonych
póki nie przyśni
mu się
pociąg marzeń
żołądka
klepka piąta
wyszła za drzwi
dalej i dalej po mej głowie
tłuką się szare sny
jakim sposobem
wyszły tu gdzie Ty

36 494 wyświetlenia
369 tekstów
41 obserwujących
  • Piłkareczka*

    27 October 2010, 06:53

    Kapitalny :) +