Menu
Gildia Pióra na Patronite

dwie twarze

masz dwie twarze

dwie na pewno
obie lubię

ale jedna za mną nie przepada
to przez nią się gubię

masz dwie twarze

jedna przyniosłaby kwiaty
druga do kosza je wyrzuci

i mówi złe słowa
gdy pierwsza do ucha mi nuci

masz dwie twarze

jedna krzywdzi spojrzeniem
inna zaś moje serce goi

opatula mnie ramieniem

...ale to ta zła się boi

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
  • fyrfle

    23 January 2016, 20:04

    Zasługujący na przeczytanie ponowne i fiszkę.