Menu
Gildia Pióra na Patronite

solidarnie przeciw covid

masowe zgony,
masowe groby ...
tak będzie wyglądać
porządek nowy ...

kiedy szczepionka
już zacznie działać,
zakopią razem
tam w dole ich ciała.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!