Menu
Gildia Pióra na Patronite

pragnienie

marzy mi się ognisko z gitarą
w odległej zielonej kniei
z rozśpiewaną wiarą,
ze skrami pełnymi nadziei,
co lecą do nieba w ciemną noc,
by spotkać się z gwiazdami,
a wszystkim, co w kręgu z błyszczącymi oczami,
ciepło ognia na skrawku ziemi daje wielką moc

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!