Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bielmo

Marznie jej serce
sopel lodu zmienia
łez kry, zastygają
na bladym policzku

dłonie opadają
bezsilnie uczepione życia
marionetka balansuje na cienkiej
linie,wśród mgły znika za chmurami

czy nie zapomni jej twoje serce?
czy pozwolisz wrócić marzeniom
nim świt zamarznie a ty sam
ślepcem się staniesz...
https://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo

65 473 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    30 December 2019, 10:44

    Dziękuję za serducha;-)pozdrawiam:-)