Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Marzenie o prawdziwej miłości,
lecz serce zbutwiałe i spróchniałe.
Nie potrafię odlecieć ku szczęściu,
gdyż skrzydeł mi brak.
Dobre chwile idą w zapomnienie,
ponieważ za szybko mija czas.
Potwory w mojej głowie rosną w siłę,
pożywiają się niczym pasożyty.
Wokół nie ma przyjaciół i sojuszników,
nikt mroku nie widzi.
Życie wraz z energią opuszczają moje ciało,
pozostaje otchłań i pustka.

Sama, sama, sama…!

55 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!