Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenia ulotne

Marzenia ulotne.
Jak bańka mydlana
pryskają w oczy
uświadamiając o porażce.
Przylatują wielkimi nadziejami.
Odchodzą jak ludzie.

4433 wyświetlenia
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!