Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprzedane marzenia

Marzenia swoje sprzedałem
a tylko tyle miałem.
Więc co się może zdarzyć,
kiedy nie mogę marzyć.
Wszystko przyjąć realnie,
chyba będzie fatalnie.
Bo się tylko tak wydaje,
lecz nie wszystko się udaje
i dopiero są cierpienia,
gdy sprzedało się marzenia.
Bo się wszystko może zdarzyć
kiedy człowiek może marzyć.

57 130 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!