Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Palcem pisane "

Marzenia lekko senne
Palcem pisane (nie)pewne
W wodzie rozlane
Utopione w blasku księżyca
Miraże moje przeżycia
Serce drogę wskazuje
Gwiazda blaskiem czaruje
Rozum (nie)pewnie postępuje
Równowaga serca rozumu
Tego człowiek potrzebuje

....

29.10.2020
21:29
Piórem2 ...To dzięki Tobie stworzyłam.

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!