Menu
Gildia Pióra na Patronite

marzę o tobie
czy mogę?
proszę wyraź zgodę

pozwól mi myśleć o sobie

świetnie to robię

kwiatki mam w głowie
gdy tak myślę
tylko o tobie

8950 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!