Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciri

Marzę o niej,
Śnię o lśniącym białym włosie
Czarnych węglikach oczkach i kufie

Główka jedną trzecią całości,
Malusie ciałko,
i merdający ogonek

Już niedługo w drzwiach witać będę Ją
Całą moją
Psinkę

10 933 wyświetlenia
136 tekstów
2 obserwujących