Menu
Gildia Pióra na Patronite

MARZENIA

Marzę,
jak jesteś przy mnie.
Marzę,
jak patrzysz na mnie z czułością.
Marzę,
jak przytulasz mnie mocno.
Marzę,
jak całujesz mnie namiętnie.
Marzę o nas, szczęśliwych razem.
Marzę o Tobie, Misiu. ❤

27 737 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!