Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie pytam drzewa
o sens istnienia

liści nie pytam
o barwy przyszłości

nie pytam ciebie
i siebie nie pytam
- nie jedno jest imię miłości

39 355 wyświetleń
251 tekstów
27 obserwujących
  • RozaR

    8 July 2022, 21:20

    Gdy to zagrałem, - to nie wyszła tania piosenka tylko jakieś stare dobre mał...... :-)

    • Maryla S.

      10 July 2022, 11:48

      A wiesz, że bardzo lubię ich piosenki SDM
      Pozdrawiam Cię serdecznie :)

  • RozaR

    7 July 2022, 22:05

    Dobre na tanią piosenkę - co nie oznacza że to źle .

    • Maryla S.

      8 July 2022, 09:50

      Masz rację, może nieco banalne. Brzmi jak codzienny refren😉
      Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.