Menu
Gildia Pióra na Patronite

Martwi....

Martwi....
Jak dwa
ciała...
Kiedyś.....
Będące jeden
przy drugim...
Jak dwa
organizmy
Kiedyś...
Żyjące
w symbiozie....
Jak dwa
trupy...
W kałużach
zawodu....
Jak
dwoje ludzi...
Zabijających
siebie...
Nawzajem...
Znowu
i znowu....
Wbijając
w siebie...
Nawzajem...
Znowu
i znowu
noże
zawodu...
Bo
nam
nie
miało
prawa
się
udać...
Bo
nie
mieliśmy
prawa....
By
kochać...

11 830 wyświetleń
154 teksty
31 obserwujących
  • Inel

    29 October 2012, 17:58

    "Jak
    dwoje ludzi...
    Zabijających
    siebie...
    Nawzajem...
    Znowu
    i znowu...."

    Idealnie opisane. Czuję to aż nazbyt dobrze.
    Pięknie bolesne.
    Pozdrawiam,
    M. ;)

  • Gaia

    22 October 2012, 19:48

    nie mieliśmy prawa...
    Jakoś z miłością mi to się gryzie.
    Gdzie miłość ma się urodzić
    skoro prawem zagrożona

    tak mi jakoś przyszło.. :)

  • CzerwonaJakKrew

    21 October 2012, 22:54

    Dziękuję... Nie takie bezsensu... Każdy ma swoje sposoby, a Twój jest jednym z kreatywniejszych... No to będę z niego korzystała... Dziękuję za pomysł... :))

  • 21 October 2012, 22:26

    Jestem dziwna, ale przeczytałam to od dołu ...

    .. i jakoś mi się spodobało od góry i od dołu ..

    To było bezsensu ... ale utwór mi się podoba.

    Pozdrawiam ;))