Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczone Głupocie

Marionetki obłudy,
bez nadziei na zmianę,
zniewolone głupotą,
własną pychą pijane ...

W nic nie wierzą bo same,
choć nie wiedzą - są niczym,
każda z nich tylko rani,
miłość dlań się nie liczy.

W stanie są nawet zabić
gdy obrazisz ich cnotę ...
bezgraniczną i trwałą
niezleczalną głupotę.

W paszczę bestii piekielnej,
szeregiem ustawione,
idą w ogień bezwiednie
głupocie przeznaczone.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!