Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marcin proszę

Marcin napisz mi wiersz,przecież dla ciebie to nie problem

proszę napisz mi wiersz którego nigdy nie zapomnę

napisz mi wiersz przecież przychodzi ci to tak łatwo

napisz wiersz który da mi sił że żyć warto

przecież to dla ciebie żaden wysiłek

napisz parę słów,poskładaj w kilka linijek

czemu wszyscy myślą że to żaden problem

napisać coś dobrego,czego nie da się zapomnieć

czemu wszyscy myślą że przychodzi mi to tak łatwo

fakt piszę dużo ale tylko niektóre wiersze pokazać warto

spróbujcie napisać coś sami jeśli to żaden wysiłek

napisać parę słów z których jest się dumnym i poskładać je w kilka linijek

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • 19 April 2010, 11:27

    No cóż, na ogół wychodzi to z serca, a głowa tylko w tym pomaga, by ręka mogła zapisać.
    Marcinie niektóre Twoje wiersze wchodzą gładko ale są takie nad którymi trzeba dłużej się zatrzymać. Miłego dnia życzę.