Menu
Gildia Pióra na Patronite

KŁY

Ma orchidea zła ...
raz na 40 lat ...
szkarłat ciemnego tła,
na nim rozmyte '' ja'' ...

Potok wyschniętych łez ...
sto najstraszniejszych przejść ...
'' ja'' już ostrzejsze jest ...
litość mą zagryzł pies.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • RozaR

    18 March 2020, 21:33

    Brrrrrr
    Orchidea zła .......
    Nieszczęścia w sobie dużo ma ;-)

    od Moon G