Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Uszek'

Mamusi brzuszek,
malutki kłębuszek,
szczęścia okruszek.
Przebierasz szaty,
przemierzasz światy
w poszukiwaniu swojej komnaty.
Twoje szczęście w tym małym zakątku się kryje,
nic tego nie zabije.
Idziesz w pomyje,
uważaj na duszę,
wszystko inne nie żyje !

859 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!