Menu
Gildia Pióra na Patronite

Makówka

mam trochę dziwną głowę
miejscami są w niej ścieżki jałowe
od oczodołów do kraterów księżyca

w mózg wbita jest iglica
od gmachu niedorzeczności
działam dzięki temu jak nadajnik

sygnału wysokiej
niespójności

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
  • Papużka

    27 March 2020, 21:29

    W "trzykropku" jest dużo tajemniczości :)