Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Mamo, Tato!

Mamo, Tato!

Moje serce krwawi
Moje serce plami
Moje serce brudzi
Moje serce mnie boli

Moje serce krwawi
Moje serce plami
Moje serce rani
Moje serce innych boli

Chyba juz nie mam serca

663 wyświetlenia
8 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!