Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamyślony

Mam nadzieję że na mój pogrzeb przyniesiesz mi wieńca?
Bo przy tobie dostaje palpitacji serca.
Tracę również przy Tobie głowę,
więc co zrobić mogę?
By opanować moje uczucia,
które przychodzą bez wyczucia,
aby nie zatracić się w mej głupocie.
I nie utopić się w Sopocie
I zamiast dla Ciebie skoczyć z góry.
Chciałbym oglądać z Tobą chmury.
A Leżąc obok Siebie.
Czuć się jak w niebie.

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • 24 March 2019, 19:44

    Fajne takie proste i dziecinne.