Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (między żebrami)

mam jeszcze w sobie deszcz
który rozebrał mnie
z obaw

zostały burze
parę grzmotów na potem
gdybyś chciał wrócić

* w odpowiedzi na wiersz [***] by bystry 76
https://www.cytaty.info/wiersz/myslenieotobienieo.htm

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • MyArczi

    5 September 2017, 19:43

    mam jeszcze w sobie deszcz i to wszystko, co mogę dać

    (podobno są rekordowe susze, więc może jeszcze się przydam)

  • Naja

    3 September 2017, 22:15

    Myślę, ze nie ma żadnych powodów.

    Ładnie Wam to wyszło :-)))

  • Naja

    3 September 2017, 22:09

    Dużo treści w krótkiej formie...:-)