Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozterki pewności

Mamie - za niezawodne wsparcie
W tle: The Styx - "Renegade"
http://www.youtube.com/watch?v=N6iKe73N3JM

jeśli pozwolę bieli otulić się
i ślady swe wycisnę piętnem
na plaży bliżej Słońca
czy Twe serce będzie się radować?

gdy rzucę za Tym Głosem się
na najgłębszą z burzliwych wód
pozwalając by On przemówił za mnie
czy imię me w Twych modlitwach
pozostanie?

te godziny bezsenne
gdy gorączki trawiły ciało-duszę
i warowne mury Twych ramion
otaczające bezpieczeństwem najbardziej
oblegany trudami duszy zamek
..................................................ja nie zapomnę

jesteś i pozostaniesz mi bliską
Mamusiu
bo sercu memu puls nadałaś
przekonania że zawsze w spokojną
przystań Twego milczenia
po najburzliwszej z burz
żagle poszarpane mogę zawinąć
a Ty załatasz je miłości
zrozumieniem

22 628 wyświetleń
434 teksty
46 obserwujących
  • Inel

    13 March 2013, 23:03

    Dobrze, dobrze. :)
    Dobranoc, pozdrawiam,
    M. :)

  • 13 March 2013, 14:57

    Jej zapytaj, mi wierzyć nie musisz.
    Miłego popołudnia. :)

  • Inel

    13 March 2013, 14:13

    Dziękuję, Yestem. :)
    A ja... ja jestem zwyczajna. :)
    Pozdrawiam,
    M. :)

  • 13 March 2013, 12:01

    Ona i Ty także. :)
    Podrzucam Ci fishkę. :)

  • Inel

    11 March 2013, 22:25

    Dziękuję, Olu. :)
    Pozdrawiam,
    M. :)

  • Inel

    11 March 2013, 21:37

    Cieszę się, luterin :)
    Ona jest wyjątkowa. :)
    Pozdrawiam,
    M. :)

  • luterin

    11 March 2013, 21:35

    Lubię czytać Twoje dla Niej dedykacje...