Menu
Gildia Pióra na Patronite

he

mam dziś cztery piwa
w brzęczącym sercu lodówki
to moja wiosna

że chyba uda mi się z tobą pogadać
a może nawet powiem ci że cię kocham by później
napisać wiersz czy słowo

co wyjdzie poza mózg
kartkę domu
zeszyt

okładkę mojej duszy
podpróg śmierci

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    29 September 2018, 18:59

    jedynie tyle

  • 29 September 2018, 14:11

    Przekaz podprogowy. ;)
    Pozdrawiam. :))