Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dość

Mam dość słów niepotrzebnych,
które niszczą mnie od środka.

Mam dość chcę skończyć te grę.
Po co dalej łudzić się
skoro i tak wiem to,
że wszystko przepadło.

Zabierz, odbierz mi nadzieję.
Nie chcę jej,
nie potrzeba mi już nic.

Proszę odejdź już.
Albo pozwól mi być...

830 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • shi

    6 March 2010, 23:03

    niezłe, popracuj jeszcze nad rymami.