Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mama ( 26 maja 2015)

Mama.
Słowo, które gdy roczek miałam pierwszy raz wypowiedziałam,
wtedy,
jego znaczenia jeszcze nie znałam,
jego wartości nie dostrzegałam.
Teraz,
kiedy kilkanaście lat już minęło,
życie przy Tobie mi upłynęło,
odkryłam,
jego sens jego znaczenie,
ono jest dziecka marzeniem.
Szczęście,
ono mi dopisało,
bo właśnie Ciebie mamo mi dało.
Wystarczyło mi to bym mogła w pełni żyć,
bo ja tak bardzo chciałam Twoim dzieckiem być.

Mamo - stałaś się dla mnie życia filarem, jesteś dla mnie największym darem.

13 127 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!