Menu
Gildia Pióra na Patronite

MAMA

Mama jak anioł czuwa nade mną
Kiedy mi smutno, gdy wkoło ciemno,
W chwilach zwątpienia, gdy boli serce,
Ona wyciąga troskliwie ręce.
I chociaż sama też jestem mamą,
To moja Mama jest ukochaną,
Bo nie ma takiej drugiej na świecie,
Która pomoże, gdy w duszy gniecie,
Gdy coś mnie w myślach mocno uwiera
Idę do Mamy, z nią jestem szczera,
Wszystko opowiem, przytulę głowę,
No i problemów znika połowę.
Czasem mnie skarci jak dziecko małe,
Przecież nie wszystko jest doskonałe.
Nikt nie doradzi jak moja Mama
Dziękuję Ci bardzo Mamo Kochana.

/Joanna/

63 495 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    19 April 2011, 12:43

    Bardzo dziękuję Bogusiu. Miło Cię widzieć.
    Pozdrawiam gorąco.

  • 19 April 2011, 12:02

    Piękny. Pozdrawiam Joanko :)

  • Nutka67

    14 April 2011, 08:59

    Bardzo dziękuję.
    Pozdrawiam.