Menu
Gildia Pióra na Patronite

przepraszam którędy do wyjścia

mam zostać

zamieść pod dywan dni pokruszone
może nie umiem tak
zebrać się w oddech
i być

nie mów mi życie chcę cię
w ramionach

mnie tamte zimne
czekają

- o krok

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    28 January 2013, 23:22

    Dziękuję za obecność pod tym wierszem właśnie.
    Za każde słowo i uśmiech.
    :)

  • zugimihau

    20 January 2013, 09:55

    zebrać się
    w oddech
    i być

    super! ;]

  • Lekkomyślna

    20 January 2013, 00:45

    piękne i emocjonalne, ciekawa forma (chyba to się nawet nazywa wiersz emocyjny)
    Przesyłam pozdrowienia :)

  • Gaia

    19 January 2013, 19:08

    zostań
    każdy smutek łagodnieje
    u splotu ramion

    siedzę i patrzę w te wersy Luterin...
    ściskam mocno.

  • 19 January 2013, 18:55

    Smutne, ale ładne.
    Pozdrawiam :)